HTML

A CubeTimer egy timer program .NET alá, elsősorban rubikkockához, de bármi máshoz is használható. Letöltés: Az utolsó post letöltés linkje!

CubeTimer

Egy Metallica-rajongó programozó blogja, újabban mindenféléről, korábban csak a CubeTimerről. Lesz új verzió, when it's done :).

Adsense hirdetések

CubeTimer v0.2.1b

sergei 2007.05.17. 14:12

ÉÉÉÉÉs... megérkezett!



Itt a CubeTimer v0.2.1 bétája! Ahogy ígértem, a keverők immár teljesen testreszabhatóak. A keverésszerkesztő segítségével lehet új keverőket létrehozni, vagy a meglévőket módosítani. Elég egyértelmű a kezelése, de azért ha majd lesz időm, csinálok neki helpet. Az elkészült keverőt egy .scrambler kiterjesztésű file-ba teszi a Scramblers mappába.  A szerkesztő még kicsit bugos, a fileokat egyszerűbb egy szövegszerkesztővel szerkeszteni, sima XML.

Miért jó ez? Ezt a lehetőséget felhasználva nemcsak a megszokott játékokhoz lehet keverőt generálni, hanem például az olyan egzotikusabbakhoz is, mint a Cube-21 vagy a Skewb.

Még egy megjegyzés a keverőkhöz: Az alsó -és felső határ a következőképpen funkcionál (és még rímel is;) : A program generál egy számot 1 és 10000 között, megnézi, hogy a szám melyik kulcs alsó és felső határa közé tartozik, és a kulcs elemeiből választ egyet (azonos valószínűséggel). Így olyan keverőket lehet csinálni, amik nem generálnak "kényelmetlen" algo-t (pl. 3x3x3-asnál sok B, D, S meg E). A határok megadásánál vigyázz, hogy ne legyen átfedés, mert ezt a program (még) nem ellenőrzi!

Jelentéktelen újdonság még az "aboutbox", benne egy fényképpel szerénységemről.

Az új verzió letölthető innen. Mindenféle visszajelzést várok!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cubetimer.blog.hu/api/trackback/id/tr3077263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása