HTML

A CubeTimer egy timer program .NET alá, elsősorban rubikkockához, de bármi máshoz is használható. Letöltés: Az utolsó post letöltés linkje!

CubeTimer

Egy Metallica-rajongó programozó blogja, újabban mindenféléről, korábban csak a CubeTimerről. Lesz új verzió, when it's done :).

Adsense hirdetések

Posztremiksz

sergei 2008.12.18. 10:17

Nagy Feró. Imádtam az általa szinkronizált Ford Fairlane-t, de a Beatrice zenéjéért nem vagyok túlzottan oda, és őt magát is egy múlt rendszerből ittmaradt, középszerű celebnek tartottam.

Aztán úgy esett, hogy éjjel nem tudtam aludni, és a Lánchíd rádióban egy vele készült interjút hallgattam. És mondott egy nagyon okosat (lehet hogy nem pontosan így szólt, emlékezetből írom:

"Akkoriban azt hittem, hogy a 21. században már jobban fog állni a szénánk - most meg szétnézek, és szénánk sem nagyon van."

És tényleg.

Remélem "lesz még egyszer ünnep a világon, majd ha elfárad a vész harangja" (aki google nélkül megmondja, honnan ez az idézet, az kap egy ünnepi pirospontot irodalomból). Ugye nem kell 2010-ig várni? Ugye nem? Screw you guys, I'm going home! (és most?? :D)

Ettől persze Ferónak nem bocsátom meg a TV2 színvonaltalan műsoraiban való haknizást :/.

Ja, és ne feledkezzünk el, hogy mi lehetett volna a Beatrice-ből, ha egy szerencsésebb történelmű országba születnek: FUNKY VILÁGSZTÁROK! 

A videó melletti leírás bullshit, ez nem diszkó, hanem ős-funky, a javából (később csináltak belőle gagyi diszkóremixet).

Címkék: zene politika orbán gyurcsány nagy feró funky ford fairlane

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cubetimer.blog.hu/api/trackback/id/tr47829415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása