HTML

A CubeTimer egy timer program .NET alá, elsősorban rubikkockához, de bármi máshoz is használható. Letöltés: Az utolsó post letöltés linkje!

CubeTimer

Egy Metallica-rajongó programozó blogja, újabban mindenféléről, korábban csak a CubeTimerről. Lesz új verzió, when it's done :).

Adsense hirdetések

Hát... és Silverlight

sergei 2009.01.01. 11:22

1. Hát...

Kedves - szegényes látogatottsági adataim alapján, még - nem létező olvasóim, Boldog Új Évet kívánok nektek!

Ha szomorúak vagytok, egyetek csokit, mert az jó. Igaz, ha amiatt vagytok szomorúak, mert kövérek vagytok, akkor ez nem jó ötlet. Azt nem javaslom, hogy helyette brokkolileveleket rágcsáljatok, mert az annyira nem jó, mint a csoki.

2. és Silverlight

Jelenleg úgy néz ki, hogy a CubeTimer2 Silverlight alapú lesz, mert az milyen jó már. Ha sokat vártok, akkor multiplatform lesz, mert addigra megszüli a mono a Moonlight 2.0-t (igaz, akkor már a Silverlight 3.0-4.0 tájékán lesz, de sebaj).

Az új program nagyon szociális lesz, ugyanis lesz benne chat, és abba építve lehet versenyezni közösen: mindenki ugyanazt a keverést kapja, és azt kell megoldani, a rendszer pedig összeveti az időket, és győztest hirdet. Mögétolok egy okosan kitalált adatbázist, és akkor majd lesznek szép rekordtáblák is.

De előbb még egy fincsi vizsgaidőszak!

Címkék: fejlesztés silverlight moonlight cubetimer cubetimer2

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cubetimer.blog.hu/api/trackback/id/tr61851296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása