HTML

A CubeTimer egy timer program .NET alá, elsősorban rubikkockához, de bármi máshoz is használható. Letöltés: Az utolsó post letöltés linkje!

CubeTimer

Egy Metallica-rajongó programozó blogja, újabban mindenféléről, korábban csak a CubeTimerről. Lesz új verzió, when it's done :).

Adsense hirdetések

QuickCat

sergei 2007.05.17. 14:39

Na, itt egy másik kis program szintén .NET alá. Történt, hogy volt egy mappám 22000 valahányszáz filellal. Ha ebbe a mappába a totalcommanderrel belementem, szépen várni kellett másodperceket, mire megjelenítette. Az explorerről már ne is beszéljük. Szóval - a jó programozó, ugyebár, lusta! - írtam egy programot, ami rendezi a fileokat a kezdőbetűk alapján készített mappákba.

Itt van. (Szintén AFPL)

Átnyergeltem az extrára tárhely vonatkozásában - és mondhatom nagyon elégedett vagyok vele! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cubetimer.blog.hu/api/trackback/id/tr1477285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása