HTML

A CubeTimer egy timer program .NET alá, elsősorban rubikkockához, de bármi máshoz is használható. Letöltés: Az utolsó post letöltés linkje!

CubeTimer

Egy Metallica-rajongó programozó blogja, újabban mindenféléről, korábban csak a CubeTimerről. Lesz új verzió, when it's done :).

Adsense hirdetések

Nehéz címet adni...

sergei 2007.04.13. 12:24

 

Üdvözlök mindenkit!


Ez itt az általam fejlesztett kockás stopper új oldala. Mostantól ide fognak kerülni a program frissítéséről szóló bejegyzések.

Néhány szó a CubeTimerről


A CubeTimer egy olyan stopper, amit a különböző rubikkocka-variánsok és más "kirakók" megoldási idejének mérésére lehet felhasználni. A program számos információt kezel a kirakással kapcsolatban (rekordok, átlagidők stb.). Ezek az idők egy külön felhasználói profilba kerülnek.

A 2x2x2 - 5x5x5-ös kockákhoz keverési algoritmust is generál. Ez a funkció egyébként hamarosan meg fog újulni, teljesen testreszabhatóvá válik.

Még egy várható újítás: a profilban lévő időkről HTML riport készítése, táblázattal, grafikonnal.

A program .NET platformon fut, ezért szükséges a .NET futtatókörnyezet legalább 2.0-ás verziójának telepítése.

A forráskód


A programra az AFPL license feltételei vonatkoznak. Dióhéjban: a forráskód felhasználható, terjeszthető, de nem lehet belőle profitálni.

Minden elérhető a régi honlapon!

A következő verzió is hamarosan jön, de most olyan apróságok hátráltatnak, mint pl. a magyar érettségi:)!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cubetimer.blog.hu/api/trackback/id/tr9458104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása